Keitä olemme

Skipex on rekisteröity tuotemerkki moottorikelkan siirtolaitteelle ja kuuluu Race Addicts, Y: 2214599-9 yrityksen alaisuuteen.

Tietosuoja ja Evästeet

Tietosuoja

Laatimispäivä 1.10.2019

Käyttäessäsi palvelujamme Sinua saatetaan pyytää antamaan myös henkilökohtaisia tietoja. Näihin kysymyksiin vastaaminen on aina vapaaehtoista. Henkilökohtaiset tietosi tallennetaan ja niitä käsitellään Suomen tietosuojamääräysten mukaisesti.

Kotisivujemme kautta kerättyjä henkilökohtaisia tietoja käytetään joko sopimuksen laatimiseen ja yhteydenottosi käsittelyyn. Tietojasi voidaan käsitellä ja käyttää myös neuvonnan, mainonnan ja uutisointitarkoituksiin vain, mikäli olet antanut tähän erikseen suostumuksesi. Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Race Addicts
Huurretie 1L3
87500 Kajaani
Y-tunnus: 2214599-9

Yhteystiedot rekisteriasioissa

myynti@skipex.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

Analysointiin ja profilointiin, Skipex markkinoinnin, mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaamiseen. Sivustoon ja palveluiden viestintään, asiakkuuksien hoitamiseen, markkinatutkimuksiin sekä sähköinen  suoramarkkinointi henkilötietolain ja sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti.

Rekisteröitävät tiedot

Henkilörekisteriin voidaan merkitä seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot rekisteröidyistä:

Nimi
Sähköpostiosoite
Matkapuhelinnumero
Yritys ja osoitetiedot
Uutiskirjeen tilaajien lukutiedot ja sivustokäyttäytyminen
Analyysi ja profiilitiedot
Käyttäjän IP-osoite ja siirtymiset, maatiedot
Selaintyyppi, käyttöjärjestelmä

Tarjoushistoria tai tiedot muusta yhteydenotoista
Livechat yhteydet, tiedot ja käsittelypyynnöt
Rekisteröimistiedot
Käyttäjätunnus, salasana tai muu yksilöllinen tieto
Maksuyhteystiedot
Asiakaspalautetiedot
Tilaustiedot

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Race Addicts:n asiakastiedoista ja järjestelmistä sekä mahdollisesti yleisesti saatavilla olevista internet tietolähteistä tai työkaluista.

Tietojen luovutus

Rekisteriin kerätään tilastotietoja tuote- tai palvelutilauksien yhteydessä. Rekisterinpitäjä ei luovuta sivustokäyttäytymistietoja ulkopuolisille.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi käyttötarkoituksia varten voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Sivuston välityksellä antamiasi tietoja voidaan luovuttaa mm.

1. Sivuston ja palveluidemme toteuttamiseen osallistuville palveluntarjoajille
2. Maksupalvelun tarjoajille
3. Yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellet ole sitä erikseen kieltänyt
4. Viranomaisille siinä tapauksessa, että laki tai muu tärkeä etu niin vaatii

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on tehtävä kirjallisesti ja lähetettävä allekirjoitettuna yllämainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Rekisteröidyllä on lisäksi henkilötietolain 29 §:n mukaisesti oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Kirjallinen korjauspyyntö on lähetettävä yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa rekisteröidyn vaatimuksesta tai uutiskirjeen tilaamisen peruutuksen vuoksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina tietoverkko ja palvelinkumppanin sekä suunnittelulaitteistoissa,
jolla rekisteri mahdollisesti sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa
ja muuta markkinointia varten.

Käsiteltävät henkilötiedot

Palveluntarjoaja käsittelee seuraavia henkilötietoryhmiä:
Nimi / Yritys
Sähköposti
Puhelinnumero

Viesti
Verkkotunnistetietoja kuten evästeitä tai IP-osoitteita
Suojattu javascript API

Salassapito

Race Addicts:n henkilöstöllä on jatkuva vaitiolovelvollisuus.

Evästeet

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka kopioidaan kotisivulta kovalevyllesi. Evästeet eivät aiheuta vahinkoa tietokoneellesi, eivätkä ne sisällä viruksia.
Internetsivujemme evästeet eivät kerää mitään henkilökohtaisia tietoja ja voit milloin tahansa estää evästeet selaimesi asetuksista.

Internetsivuillamme olevia evästeitä käytetään pääsääntöisesti vain anonyymeja ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseen. Toisinaan evästeet saattavat olla hyödyllisiä myös muihin
erityisiin tarkoituksiinkin.

Lisätietoa evästeestä: Lue lisää

Jakamistyökalu

Verkkosivut sisältävät upotettuja ”jaa”-painikkeita, jotta käyttäjä voi jakaa sisältöä sosiaalisen median kanavien kautta, kuten Facebook ja Twitter. Nämä sivustot saattavat asentaa evästeitä kun olet kirjautuneena näihin palveluihin.

Race Addicts ei pysty vaikuttamaan näiden evästeiden asennukseen tai käyttötarkoituksiin.
Lisätietoja näiden kolmansien osapuolten evästeistä löydät kyseisten yrityksien kotisivuilta.

Kävijäseuranta

Tällä verkkosivustolla käytetään käyttäjäseurannassa Google Analytics -ohjelmistoa, jonka tarjoaa Google Inc. (myöhemmin ”Google”).
Seurantaohjelman javascript-koodi ajetaan palvelussa jokaisella sivulatauksella. Google Analytics yksilöi käyttäjän ns. evästeillä (engl. cookies), jotka ovat selaimen koneellesi tallentamia tekstitiedostoja. Sivuston käyttöä koskevat tiedot välitetään ja säilytetään Googlen palvelimilla.

Evästeillä kerätty käyttäjätieto on anonyymia. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön valitsemalla selaimensa asetuksista evästeiden estämisen.
Tällöin käyttäjä ei välttämättä voi käyttää hyväksi kaikkia sivuston toiminnallisuuksia. Käyttämällä näitä verkkosivuja käyttäjä hyväksyy Googlen tiedonkeruun yllä mainittuihin käyttötarkoituksiin.

Google Analytics kerää tietoa myös kävijöiden kiinnostuksen kohteista sen perusteella millaisilla sivustoilla kävijän selain on käynyt Google Display
Network -verkostossa sekä tämän datan perusteella arvioi kävijän demografia-tietoja. Google Analyticsiin kertyy vain anonyymia tietoa kävijäryhmien oletetuista kiinnostuksen kohteista sekä kävijäryhmien oletetuista demografiatiedoista. Tietoa vierailluista sivustoista tai yksittäisistä kävijöistä ei kerätä.

Annamme tarkempia tietoja kulloinkin käytössä olevista ohjelmistoista ja niiden tallentamasta tiedosta pyydettäessä. Suurin osa ohjelmistoista on myös mahdollista tunnistaa skipex.fi sivuston lähdekoodista.

Lisätietoja Googlen analytiikkaseurannasta Googlen tietosuojasivulta. Google Analytics -seurannan voi estää: Lue lisää

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta tarvittaessa.